Incendiu VIOLENT la trenul Brașov – București; 200 de călători evacuați în Prahova

Scutaru Cristina / 07 aug 2019 / 17:00

Un incendiu violent a cuprins o locomotivă în gara Buda, din localitatea prahoveană Ariceștii Rahtivani.

UPDATE: Incendiul izbucnit, miercuri, la o locomotivă a unui tren InterRegio în gara Buda a fost lichidat, iar nimeni nu a fost rănit, informează ISU Prahova. În tren erau circa 350 de călători, care au fost evacuaţi când a izbucnit focul. Trenul avea trei vagoane şi circula pe ruta Braşov-Bucureşti.

'Călătorii au fost transbordaţi în alte două trenuri care au plecat la destinaţie', precizează ISU Prahova. Pompierii au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu azot, iar la faţa locului a venit şi un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informații este vorba de trenul care circula pe ruta Brașov – București, iar 200 de călători au fost evacuați. Nu sunt victime.

Potrivit ISU Prahova, incendiul violent a cuprins locolotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Brașov-Bucuresti.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuați aproximativ 200 de călători, care sunt in afara oricărui pericol", a transmis ISU Prahova.

Două autospeciale de stingere, o autospeciala de stingere cu azot si o ambulanță SMURD au fost trimise la locul intervenției. Primele informații arată că nu sunt victime.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.