Incendiu violent la Mureș. Femeie cu arsuri grave, transportată la spital

O femeie a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a fost surprinsă de un incendiu violen într-un apartament din Mureș. 

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Târgu Mureş, a fost transportată, luni dimineaţă, la UPU SMURD cu arsuri pe faţă şi pe mâini, în urma unui incendiu izbucnit în bucătăria din apartamentul în care locuia.

"Incendiul se manifesta la o cameră a unui apartament la etajul clădirii, de unde a fost evacuată o persoană conştientă de circa 60 de ani, care a fost preluată de echipajul SMURD. Persoana evacuată prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi la nivelul feţei. Incendiul a fost lichidat de către Detaşamentul Târgu Mureş", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş, maior Cristian Virag.

Potrivit acestuia, în Târgu Mureş, în ultimele 24 de ore, au fost semnalate trei incendii în apartamente situate în blocuri de locuinţe.

Un incendiu a avut loc într-un apartament de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, unde au ars bunurile dintr-o cameră, dar nu au existat victime, iar duminică seara, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un alt incendiu semnalat la un apartament situat la etajul al nouălea dintr-un bloc cu 10 etaje de pe Strada Koss Ferenc, care s-a dovedit a fi o cratiţă uitată pe aragaz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel