Incendiu violent într-un sat din Dolj. Case cuprinse de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit într-un sat din județul Dolj. Mai multe case au fost afectate grav după ce au fost cuprinse de flăcări. Totul ar fi pornit de la un scurt circuit electric. 

Patru locuinţe din comuna Ostroveni, satul Lişteava, au fost grav afectate de un incendiu care a izbucnit miercuri din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor electric defect.

Potrivit ISU Dolj, la primul proprietar au ars circa 20 mp din acoperişul casei de locuit, confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă, anexa gospodărească, o magazie pe o suprafaţă de 50 mp, confecţionată din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, un pătul pe o suprafaţă de 40 mp, confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, precum şi un garaj pe aproximativ 30 mp, confecţionat din cărămidă cu învelitoare din tablă, materiale textile, anvelope şi plante furajere.

La cea de-a doua proprietate au ars acoperişul unei anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 10 mp şi gardul pe o suprafaţă de circa 10 mp. La cea de-a treia proprietate a ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi la cea de-a patra au ars 20 ml de gard din lemn şi 200 kg lemn de foc.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit generat de un conductor electric defect. La intervenţie au participat doi ofiţeri şi 21 subofiţeri din cadrul ISU Dolj şi şase elevi, care au acţionat cu două autospeciale şi au reuşit să stingă focul după câteva ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel