Incendiu URIAŞ la o firmă de mase plastice - VIDEO

Un muncitor transportat la spital cu arsuri în urma unui incendiu la o firmă de mase plastice.

Pompierii au intervenit, duminică seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei companii specializate în fabricarea maselor plastice din apropierea municipiului Hunedoara, un muncitor fiind transportat la spital cu arsuri, au informat reprezentanţii ISU Hunedoara. Comform martorilor, flăcările şi fumul se vedeau de la 10 km.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri cu şase autospeciale cu capacitate mărită, două echipaje ale SVSU, două autospeciale de primă intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au reuşit controlarea arderii şi limitarea propagării focului la halele de producţie în câteva zeci de minute.

'Intervenţia a fost îngreunată de faptul că hidranţii aflaţi în interiorul obiectivului erau dezafectaţi, pompierii fiind nevoiţi să realizeze alimentarea cu apă în sistem navetă, de la cel mai apropiat hidrant funcţional. Concomitent cu desfăşurarea operaţiunilor de stingere, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui muncitor de pe platforma industrială, ce a suferit arsuri de gradul I la gamba stângă, şi l-au transportat la UPU Hunedoara. Deoarece prin ardere deşeurile din plastic au generat o mare cantitate de fum, la locul dezvoltării incendiului s-a deplasat şi o echipă a Gărzii de Mediu', au menţionat reprezentanţii ISU Hunedoara.

VIDEO

Norul de fum nu a fost purtat de curenţii de aer spre municipiul Hunedoara, ci s-a ridicat la mare înălţime, putând fi observat de la o distanţă de aproximativ 10 km, conform pompierilor.

[citeste si]

Pompierii au reușit însă să oprească extinderea incendiului și la hala de producție din apropiere după o intervenţie de 4 ore. Un echipaj de pompieri a rămas să supravegheze zona pentru a preveni reaprinderea focului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel