Incendiu puternic la o pescărie din Năvodari. Pagube însemnate

Incendiu depozit deșeuri. FOTO: ISU Vâlcea
Incendiu depozit deșeuri. FOTO: ISU Vâlcea

Patru autospeciale şi 18 pompieri au intervenit, luni dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pescărie situată pe plaja de la Năvodari.

Au fost distruse mai multe barăci din lemn şi trei autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea'.

Incendiul s-a manifestat fără a fi înregistrate victime. 'Arde Pescăria lui Ilie, la ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi. Intervin patru autospeciale de stingere şi un echipaj de prim-ajutor, fiind în total 18 pompieri. Din primele informaţii, fără victime. Este vorba despre nişte anexe, barăci', a transmis, iniţial, ISU.

Flăcările au fost stinse de pompieri după circa o jumătate de oră, fiind salvate zeci de păsări şi doi porci. 'Incendiul a fost lichidat. Au ars barăci din lemn, pe o suprafaţă de 500 metri pătraţi, şi trei autoturisme. Pompierii au reuşit să salveze 20 de păsări şi doi porci', a informat ISU 'Dobrogea'. Potrivit sursei citate, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel