Incendiu puternic la o conductă de gaz metan. Traficul pe DN1 este blocat

pompieri
pompieri

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o conductă de gaz metan, din cauza unei fisuri, iar conducerea unităţii a oprit livrarea de gaz până la stingerea incendiului, traficul rutier pe DN 1 D între Urziceni şi Albeşti fiind blocat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU) Ialomiţa, nu există victime, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari de de la secţia Urziceni, informează Mediafax.

Din primele date a reieşit că incendiul a izbucnit după ce iniţial s-a auzit o răbufnire asemănătoare unei explozii, iar ulterior zona respectivă a luat foc, flăcările depăşind, la un moment dat, zece metri în înălţime.

"Staţia este la ieşirea din Urziceni spre Bărbuleşti, a fost o fisură într-o conductă de gaz, care a luat foc. A fost oprită pomparea pe conductă, până când se va epuiza stocul de gaz. La faţa locului s-au deplasat două maşini cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar deocamdată este supravegheat focul, nu se poate interveni acum, însă situaţia este sub control. Nu există victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioară Chirea.

Parcul de extracţie şi depozitare a gazului metan unde a avut loc incidentul aparţine SNG Romgaz Mediaş, sucursala Ploieşti, formaţia Urziceni.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă, pe DN 1 D, între Urziceni şi Bărbuleşti, este în continuare blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel