Incendiu puternic într-un bloc din Vrancea: Două persoane s-au intoxicat cu fum

Două persoane, o femeie şi un copil de 13 ani, au primit primul ajutor după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit în scara unui bloc din Focşani, provocat de fumatul în loc nepermis, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

'Marţi dimineaţă, în jurul orei 5,30, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit cu trei echipaje pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc situat pe strada Aleea Şcolii din municipiul Focşani. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la două victime, un băiat de 13 ani şi o femeie de 47 de ani, intoxicate cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu. În urma incendiului au ars aproximativ 50 de kilograme de materiale de hârtie şi carton, depozitate pe casa scării, la ultimul etaj, şi s-au deteriorat firele de la instalaţia electrică, precum şi planşeul şi pereţii blocului de la etajul 4. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a producerii incendiului o reprezintă fumatul în loc nepermis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel