Incendiu puternic în Voluntari. Un depozit de textile a luat foc

incendiu
incendiu

Un puternic  incendiu a izbucnit la un depozit de textile în Voluntari.   Peste 15 autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea focului.  Sunt câteva case la 30-40 de metri de focarul de incendiu, printre care şi o moschee.

Pompieri se luptă cu focul de peste o oră, iar mai mulţi locuitori speriaţi de flăcările şi fumul puternic au început să-şi scoată bunurile din case. Deocamdată nu se ştie dacă sunt victime. Incendiul a fost anunţat la ora 16.31 prin serviciul de urgenţă 112. Pompierii spun că există riscul ca incediul să se extindă la o clădire de birouri din vecinătate.

Incendiul a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112 sămbătă, la ora 16.30, fiind trimise peste 11 maşini de pompieri din Voluntari şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Ilfov.

 Hala cuprinsă de flăcări are o lungime de aproximativ 50 de metri, pompierii încercând să izoleze focul şi să evite extinderea lui.

 "Este vorba de un număr foarte mare de pompieri cu un total de 11 autospeciale. În apropiere este şi o clădire de birouri. Este un incendiu foarte puternic. Din primele informaţii nu sunt victime. Incendiu se desfăşoară cu o degajare foarte mare de fum. Este şi o maşină pentru descarcerare, în caz de nevoie", a declarat Simion Petruş, ISU Bucureşti, pentru RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel