EXCLUSIV  INCENDIU PATA RÂT. Gavrilescu: ”Să fie foarte ATENȚI! Nu cred în coincidențe!”. Replică: ”Nici eu, în horoscop”

Un incendiu de amploare a izbucnit la rampa de gunoi Pata Rât, a municipiului Cluj Napoca. Incendiul a izbucnit miercuri seară, în jurul orei 21:00. 

Incendiul a survenit la rampa temporară de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca, care a fost pusă în funcţiune după ce rampa de gunoi a oraşului a fost închisă în urmă cu doi ani, fiind declarată neconformă. Focul s-a întins pe o suprafață de 1000 de mp. Incendiul s-a produs la două zile după vizita vicepremierului Grațiela Gavrilescu. 

Astăzi, la Antena 3, ministrul Gavrilescu a afirmat: ”Să fie foarte atenți că eu nu cred în coincidențe, nu cred în autoaprinderi și la 6-7 grade Celsius câte au fost aseară, exclus să avem o autoaprindere. Dacă cineva își închipuie că-și îndeplinește țintele de țară și că reușesc să închidă aceste depozite neconforme prin arderea deșeurilor, cred că se gândesc așa, în glumă”. 

[citeste si]

Jurnalistul Val Vîlcu a afirmat: ”Astfel de aluzii nu au nicio finalitate. Un ministru adevărat, dacă avea suspiciuni, alerta organele statului și declanșa cercetări serioase, cu amenzi, cu sesizări penale. Doar ca să spui așa la un seminar că nu crezi în coincidențe, foarte bine, nici eu nu cred în horoscop. Efectul pe piață și al ministrului și al meu este același: că eu nu cred în horoscop, nu mă bagă nimeni în seamă, că nu crede în coincidențe, e același lucru”. 

Este al doilea incendiu de la Pata Rât din acest an. După primul incendiu, volumul gunoiului depozitat a scăzut cu 30%. Luni, când a fost la Pata Rât, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a afirmat: ”cine nu este să gestioneze să plece acasă” subliniind că ”nici un depozit din judeţul Cluj nu este conform, sunt şase şi toate neconforme”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel