Incendiu MAJOR în Bucureşti, la Electromontaj. Pericol de EXPLOZIE! Avertizare RO-ALERT

Bucureştenii au primit un mesaj de avertizare RO-ALERT joi seara.

UPDATE 2: Potrivit pompierilor, în bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilităţi de propagare, se acţionează pentru protectia vecinătăţilor. 

UPDATE: "La caz au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj CBRN, 2 SMURD. Din evaluarea făcută la faţa locului, rezultă că este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substanţele existente în bazin", transmite ISU.

Bucureştenii au primit, joi seara, în jurul orei 18.50, un mesaj de avertizare din partea sistemului RO-ALERT, prin care se anunţa producerea unui incendiu de amploare în Capitală.

"Incendiu major produs în Bucureşti, Sectorul 3, str. Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie", este textul mesajului RO-ALERT.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, incendiul s-a produs la un „bazin, posibil cu zinc”, până în prezent nefiind cunoscute încă mai multe date. Sunt degajări mari de fum, mai arată sursa citată.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafața de aproximativ 2500 mp, construcție P+1. Se acționează pentru localizare”, mai transmit pompierii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel