Incendiu lângă Ministerul de Finanţe. Poliţia a arestat un suspect

Un cetăţean de origine indiană este suspectat de provocarea incendiului la o clădire părăsită, parţial demolată, de pe strada Apolodor 15, în apropiere de Piaţa Constituţiei, şi este audiat de poliţişti, anunţă Biroul de presă al DGPMB. 

'Întrucât au existat indicii că incendiul ar fi fost provocat, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, fiind identificat un bărbat bănuit de provocarea incendiului, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii. Din verificări a rezultat faptul că acesta este cetăţean indian, iar permisul de şedere pe teritoriul României este expirat', precizează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5 pentru infracţiunea de distrugere. Incendiul care a izbucnit, marţi, la o clădire părăsită, parţial demolată, de pe strada Apolodor 15, în apropiere de Piaţa Constituţiei, a fost localizat, a anunţat ISUBIF.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. 'Se lucrează la îndepărtarea elementelor care au ars, pentru stingerea ultimelor focare', au precizat oficiali ai ISU Bucureşti - Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel