UPDATE: S-a mai trimis o autospecială de stingere / Incendiu la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani. Oamenii, avertizați prin RO-ALERT

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă la un depozit de cauciucuri din municipiul Drăgăşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

UPDATE: Forţele de intervenţie de la incendiul izbucnit sâmbătă într-un depozit de anvelope din Drăgăşani au fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, în prezent la faţa locului acţionând cinci autospeciale, un echipaj CBRN şi un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, incendiul a fost localizat, acesta manifestându-se pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi, în două anexe în care se află o cantitate mare de benzi de cauciuc, în apropiere fiind şi depozitul principal în care, de asemenea, se află o cantitate mare de anvelope.

_______________________________________________________________________________________________

UPDATE: Pentru stingerea incendiului acționează 4 mașini de stingere. Totodată, la locul evenimentului au fost alocate 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială CBRN. Având în vedere degajările mari de fum, ISU Vâlcea a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-ALERT, pentru localitățile Drăgășani, Verguleasa, Ștefănești, Sutești, Crețeni, Mitrofani, Prundeni și Vulturești.

________________________________________________________________________________________________

Potrivit acestora, flăcările au cuprins două anexe, în zonă pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială CBRN şi un echipaj SMURD, potrivit Agerpres,

Inspectorul şef al ISU Vâlcea, Dan Pascaru, a precizat că populaţia din municipiu va fi avertizată prin mesaj RO-ALERT să se protejeze, fumul degajat fiind toxic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel