Incendiu la un atelier auto din Covasna. Flăcările s-au extins

Pompierii covăsneni au fost solicitaţi în această dimineaţă să intervină la un incendiu produs la un atelier auto din localitatea Micfalău.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Micfalău.

Flăcările s-au extins cu repeziciune

În momentul sosirii la faţa locului, flăcările cuprinseseră şi şura din vecinătate, iar acoperişul atelierului confecţionat din lemn era prăbuşit în interior şi exista pericolul ca incendiul să se propage şi la trei autoturisme.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă efectul termic provenit de la un coş de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic, au ars atelierul auto pe o suprafaţă de circa 80 mp, acoperişul şurei vecine pe aproximativ 20 mp şi s-au deteriorat bunuri din interiorul atelierului.

Un bărbat a avut nevoie de medici

Echipajul de pe ambulanţa SAJ a acordat îngrijiri unui bărbat ce a suferit arsuri minore la nivelul capului, dar a refuzat transportul la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel