Incendiu la Psihiatria Spitalului Oradea: 24 de pacienți evacuați

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în secția exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea.

24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienți au suferit arsuri și intoxicații cu fum. Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a declarat, corespondentului Mediafax, că pompierii bihoreni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea.

Incendiul s-a manifestat la parterul clădirii și au fost evacuate 24 de persoane, pacienți ai spitalui. Trei dintre aceștia au fost răniți și duși la UPU Oradea.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafața corporală, una arsuri de gradul II la nivelul feței și căilor respiratorii iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise", a spus Roșca.

De asemenea, doi angajaţi ai spitalului, un asistent medical şi un îngrijitor, care au intervenit la evacuarea pacienților, iar apoi s-au simțit rău, au fost transportați la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu" Oradea a fost declanșată o anchetă internă pentru verificarea împrejurărilor în care o persoană ar fi putut fuma la Psihiatrie, deși acest lucru este interzis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel