UPDATE Incendiu la Prefectura din Suceava. Acoperișul clădirii ARDE puternic. Imagini de la fața locului / VIDEO

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineața, la Prefectura din Suceava.

UPDATE 11.03 Între timp, numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat. La această oră intervin 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări.

Totodată, pompierii botoșăneni anunță că intervin și ei pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul clădirii Palatului Administrativ din Suceava. Este vorba de opt subofițeri cu o autospecială cu apă și spumă și o autoplatformă de lucru la înălțime. O altă autospecială cu apă și spumă, cu cinci subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, a ajuns la Detașamentul de Pompieri Suceava pentru a interveni în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență.

Știrea inițială

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a anunțat că pompierii intervin cu 4 autospeciale și o autoscară, dar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

„Nu sunt înregistrate victime până în acest moment”, a spus Găleată, potrivit Mediafax.

Iulian Cimpoeșu, prefectul județului Suceava, declară că acoperișul arde puternic: „Acoperișul am înțeles că este cu mult lemn, clădirea este veche”.

La această oră intervin 12 mașini de stingere, o cisternă a serviciului voluntar pentru situații de urgență, cu 20 de tone de apă, patru autoscări și două ambulanțe SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel