Incendiu la o grădinţă din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la grădiniţa din localitatea Pribeşti, comuna Codăeşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

'Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale, dintre care două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la grădiniţa din localitatea Pribeşti. La intervenţie a participat şi echipajul care încadrează autospeciala de stingere cu apă din cadrul SVSU Vaslui. Au ars circa 10 metri pătraţi de planşeu şi astereală din lemn. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coşul de fum neprotejat faţă de materialele combustibile din apropiere', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Inspectorul general şcolar adjunct, Cristiana Botan, a declarat, pentru AGERPRES, că, în cursul zilei de luni, cei peste 20 de preşcolari de la Grădiniţa Pribeşti nu vor învăţa, ei urmând să îşi reia activitatea, începând de marţi, într-o sală care va fi amenajată în incinta şcolii, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel