Update: Incendiul din AFI Cotroceni, de mici dimensiuni și stins imediat

Imagini amator
Imagini amator

O parte a mall-ului AFI Cotroceni a luat foc în această dimineață.

UDPATE Oficial: „Marți dimineață, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial. Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Știre inițială:

Pompierii au intervenit în urma unui apel la 112, efectuat la ora 10:30, în care echipele speciale au fost anunțate despre un fum dens și înnecăcios în interiorul mall-ului. S-a intervenit cu ajutor a 4 autospeciale și 4 autoscări, plus mai multe echipaje SMURD de intervenție, care sunt la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale după caz, conform Digi 24.

Din fericire, nu există victime

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis că nu a fost nevoie de evacuare. De acest lucru s-au ocupat angajații mall-ului. Oamenii care se aflau în centrul comercial sunt, în acest moment, în fața mall-ului, în zona de siguranță. 

Incendiul a pornit într-o cameră tehnică a unui restaurant, în zona tubulaturii, iar de acolo, fumul dens și puternic a ajuns până în zona în care se aflau angajații și clienții mall-ului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel