Incendiu în Băile Herculane

Pompierii au reușit să stingă un incendiu la  un restaurant din cunoscuta stațiune balneo-climaterică. Buteliile un fost cât pe-aci să explodeze.

Pompierii au intervenit prompt la restaurant din zona gării, care luase foc. Incendiul cuprinsese o magazie, în apropierea căreia se aflau mai multe butelii. Acestea ar fi putut să explodeze, întrucât existau și alte materiale inflamabile în zonă. Nefericitul eveniment a tulburat viața liniștită a cunoscutei stațiuni balneo-climaterică. "Incendiul se manifesta cu flacără la o magazie, lângă bucătăria unui restaurant situat aproape de gara din oraş, unde erau depozitate materiale diverse, precum alimente şi mobilier. În apropiere erau depozitate butelii. Acestea au fost evacuate în siguranţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Circulație deviată

Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările erau deja mari. Incendiul a fost anunțat la 112 în jurul orei 13 și a fost stins după aproape 60 de minute. Pentru  se fce loc echipelor de intervenție, circulația a fost restricționată la intrarea în Băile Herculane iar traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, pe DN 6 Orșova - Caransebeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel