Incendiu Episcopie Oradea. Arafat: ”Intervenție cu risc mare”

La incendiul de la Episcopa Oradea intervin ambele detașamente de pompieri din Oradea și șapte autospeciale plus două autoscări.

”Incendiul nu mai prezintă risc de extindere, iar pompierii vor intra în clădire după ce se vor asigura că nu există risc”, a declarat Raed Arafat sâmbătă seara, într-o intervenție telefonică la România Tv.

”Se muncește la limitarea incendiului pentru ca să nu ajungă la clădirile alăturate. pompierii sunt în exteriorul clădirii, sunt suficiente mașini, suficiente surse de apă. Va dura această intervenție, iar pompierii vor intra numai când vor fi în siguranță. Nu avem victime, nu avem persoane rănite. Orice intervenție de acest gen are riscul ei pentru pompierii care intervin, iar intervenția este una grea, dinamică”, a mai precizat Raed Arafat.

'Peste 50 pompieri militari cu 9 autospeciale de stingere şi 2 autoscări de intervenţie la înălţime acţionează pentru limitarea extinderii la vecinătăţi. La faţa locului se află şi o ambulanţă SMURD', conform IGSU.

Am trecut peste faza critică. Sperăm să nu se mai prăbușească nimic, mai ales că este mult lemn acolo”, a spus și prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel