Incendiu devastator la o casă din Cluj. Flăcări vizibile de la kilometri distanță

Incendiu casă
Incendiu casă

Pompierii din județul Cluj au intervenit de urgență la un incendiu violent izbucnit la o casă din localitatea Sânicoară. Flăcările și fumul dens puteau fi văzute de la kilometri depărtare. 

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la o casă din localitatea Sânicoară din județul Cluj. Pompierii au intervenit cu forțe sporite pentru stingerea flăcărilor. 

”Primul apel de urgență a fost inițiat la ora 19.49, fiind alertate două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară pentru a se deplasa de urgență la locul evenimentului”, au precizat reprezentanții ISU Cluj. 

În momentul sosirii pompierilor flăcările erau extinse la întreg acoperiș, precum și la patru anexe (bucătării de vară improvizate) alipite de casa de locuit. Eforturile pompierilor au durat mai bine de două ore pentru a înlăturara toate focarele și efectele negative ale incendiului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Pagube însemnate în urma incendiului 

Au fost distruse de flăcări acoperișul casei, pe o suprafață de cca 80 mp, și cele patru anexe din lemn, a mai precizat sursa citată. 

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materiale combustibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel