Incendiu de amploare în Călimăneşti

Două case din Călimănești, județul Vâlcea, au fost cuprinse de flăcări, sâmbătă dimineața, din cauza unui coș de evacuare a fumului defect. Pompierii au reușit să stingă focul după mai bine de trei ore.

Potrivit pompierilor vâlceni, incendiul a izbucnit prima dată la acoperișul unei dintre case, din cauza coșului de evacuare a fumului defect. Făcările s-au extins cu repeziciune și la cel de-al doilea imobil, are era lipit de primul. Mai multe autospeciale de la ISU Vâlcea, dar și de la Serviciul Voluntar din Călimănești au acționat la fața locului pentru stingerea incendiului, iar paramedicii i-au acordat îngrijiri proprietarei uneia dintre case, femeia suferind un atac de panică.

Care ar fi cauza producerii incendiului

„Incendiul s-ar fi declansat în urma folosirii sistemului de încălzire având coșul de evacuare a fumului defect. Astfel, scânteile rezultate au dus la aprinderea structurii din lemn, iar învelitoarea din imitație tiglă de plastic a dus la propagarea cu repeziciune a incendiului. Proprietara gospodăriei de la care a pornit incendiul a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri medicale la fața locului de la paramedicii SMURD și personalul de la ambulanță. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.”, anunță ISU Vâlcea

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, focul a fost stins în jurul ori 7.30, după trei ore de când a izbucnit incendiul. În urma incendiului, au ars cele două acoperișuri ale caselor, pe o suprafață de 250 metri pătrați, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel