Incendiu la o fabrică de cherestea din Reghin

Incendiu ciclon la o fabrică de cherestea din Reghin / Foto: Pixabay
Incendiu ciclon la o fabrică de cherestea din Reghin / Foto: Pixabay

Un incendiu violent a izbucnit, în această dimineaţă, la o fabrică de cherestea din Reghin, judeţul Mureş.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină, în această dimineața, la un incendiu izbucnit în incinta unei fabrici de cherestea din Reghin.

”Incendiul este localizat la nivelul ciclonului, nu mai există pericol de propagare la hala de producție. (...) Menționăm că ciclonul este un aparat care face parte din instalația de transport pneumatic a rumegușului, prafului.”, informează ISU Mureș, într-un comunicat de presă.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului și nici suprafața afectată sau pagubele materiale.

Incendiul de la Fabrica de Mobilă Reghin

În luna mai un incendiu puternic a izbucnit la Fabrica de Mobilă Reghin. Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit timp de şapte ore pentru stingerea incendiului izbucnit la Fabrica de Mobilă Dalin din municipiul Reghin, iar în urma evenimentului au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate.

În urma incendiului, peste 300 de angajaţi au rămas practic fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie, transmite Agerpres.

"Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 30.04.2021, în jurul orelor 21:40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 mp. La locul intervenţiei s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă", a precizat atunci Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Bistriţa' al judeţului Bistriţa-Năsăud, respectiv o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Oltul' al judeţului Harghita. Pompierii au arătat că nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite pe timpul desfăşurării acţiunilor de intervenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel