Incendiu Bucureşti. Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, informaţii de ultimă oră

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a transmis un mesaj referitor la incendiul din nordul Capitalei. 

Update: Dan Tudorache a venit cu noi informaţii: "Ora 14.40 - Incendiul a fost localizat și nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri. Proprietarul METAV este asigurat și are autorizație ISU. Din fericire, nu sunt victime", transmite Dan Tudorache, primar Sector 1.

Ştirea iniţială: "O hală situată pe strada Biharia, din incinta Decathlon (aparținând METAV), a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au ajuns la fața locului și sute de cetățeni au fost evacuați din clădirile din zonă.

Poliția Locală a Sectorului 1 este prezentă și ajută la dirijarea traficului și la evacuarea persoanelor. Recomandările sunt să evitați pe cât posibil zona, mai ales că se degajă cantități mari de fum și pentru a nu îngreuna intervenția pompierilor", transmite primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel