INCENDIU BUCUREȘTI, într-un bloc cu 10 etaje

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din București. 

Opt persoane, între care doi minori, au fost evacuate în această seară. Cinci adulţi şi doi copii vor fi transportaţi la spital. Incendiul a izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Râmnicu Vâlcea din Capitală, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul s-a manifestat cu fum dens pe casa scării, iar unii locatari au ieşit din apartamente pe schela montată pe faţada blocului.

La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, autoscara şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Sursa citată a mai menţionat că au ars elemente de mobilier depozitate pe casa scării, fumul pătrunzând în unele apartamente.

Locatarii, sfătuiți să nu iasă pe casa scării

”Incendiul a fost stins. Au fost evacuate de pompieri opt persoane, între care şase adulţi şi doi copii. Pe casa scării este temperatură ridicată, fapt pentru care locatarii sunt sfătuiţi să rămână în apartamente. Persoanele care se aflau pe schela exterioară au intrat în apartamente. Până în acest moment nu sunt victime”, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel