Incendiu bloc. Locatarii, evacuați de urgență: Se manifestă violent

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Locatarii unui bloc din oraşul arădean Sebiş au fost evacuaţi, sâmbătă seară, după ce o magazie de la parterul imobilului a luat foc, înăuntru fiind depozitate cauciucuri, uleiuri auto şi alte materiale inflamabile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, detaşamentul de pompieri din Sebiş a fost alertat când flăcările au cuprins deja întreaga încăpere, astfel că intevenţia a fost una dificilă.

"S-a deplasat o autospecială de stingere, un ofiţer şi cinci subofiţeri, dar din cauza complexităţii intervenţiei a fost solicitată şi autospeciala de capacitate mărită a subunităţii. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent şi generalizat, cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Vezi și: Anamaria Prodan, veste tragică: Medicii mi-au spus că mai are două săptămâni de trăit

O parte dintre locatari s-au autoevacuat, iar alţii au fost evacuaţi din bloc de către pompieri, în total fiind vorba de peste 20 de persoane.

"În magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese şi alte bunuri uşor inflamabile. Incendiul a fost stins după două ore de intervenţie şi s-a reuşit evitarea extinderii la alte apartamente", a precizat Pleşca. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit.

Vezi și: ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel