Încă un gol pentru Alexandru Mitriţă în SUA

Internaţionalul român Alexandru Mitriţă continuă să impresioneze în Liga Americană de Fotbal (Major League Soccer). Transferat în această iarnă de New York City FC de la CSU Craiova pentru aproximativ 8 milioane de euro, atacantul român a contribuit din plin la victoria echipei sale împotriva celor de la DC United, în meciul disputat chiar în capitala Statelor Unite ale Americii. 

Alexandru Mitriţă a marcat în minutul 35 al partidei, din pasa brazilianului Heber şi a deschis drumul echipei sale către victoria cu 2-0. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Heber (56), aceasta fiind prima reuşită a atacantului venit de la Rijeka. Fostul atacant al Craiovei a fost schimbat în minutul 48 al partidei. 

Acesta este al doilea gol al lui Alexandru Mitriţă în şapte partide oficiale pentru New York City FC, care a reuşit să obţină prima victoria a sezonului în MLS. Scorul putea fi, însă, mai mare, dacă Maximiliano Moralez nu rata o lovitură de la 11 metri în minutul 45. La DC United, fostul mare jucător al lui Manchester United, Wayne Rooney, a fost integralist. 

În clasamentul Conferinţei de Est, continuă să conducă DC United, cu 14 puncte (8 jocuri), urmată de Toronto FC, 13 puncte (7 j), Philadelphia Union, 13 puncte (8 j), Columbus Crew, 13 puncte (8 j), etc. New York City FC se află pe locul 8, cu 8 puncte (7 j). Primele şapte clasate se califică în play-off. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel