Încă o plângere de agresiune pe numele actorului american Cuba Gooding Jr.

Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost inculpat joi la New York pentru agresiune sexuală în legătură cu un incident petrecut săptămâna trecută, pe care vedeta îl neagă în mod categoric, informează AFP şi DPA.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat că actorul, recompensat cu Oscar pentru rol secundar în 1997, s-a predat autorităţilor şi a fost inculpat pentru "atingeri nesolicitate".

Avocatul lui Cuba Gooding Jr., Mark Heller, a pledat nevinovat în numele clientului său, iar judecătorul a stabilit o nouă înfăţişare pentru data de 26 iunie, vedeta fiind eliberată fără cauţiune.

Potrivit mass-media americane, reclamanta îl acuză pe actor, originar din New York, că a pipăit-o pe sâni într-un bar Manhattan, duminică seara.

Chestionat marţi pe aeroportul din Los Angeles de către site-ul TMZ, Cuba Gooding Jr. a respins orice gest deplasat. "Am încredere în sistem", a declarat el. "Există o înregistrare care arată ce s-a întâmplat cu adevărat", a completat actorul. Infracţiunea de "atingere nesolicitată" este pasibilă de un an de închisoare potrivit legii statului New York. "Domnul Gooding nu a acţionat în mod inadecvat în niciun fel ", a declarat avocatul său joi. "Nimic din înregistrarea video nu ar putea fi considerat nici măcar ambiguu", a subliniat Heller.

Alt proces



Potrivit mass-media americane, o altă femeie a intentat luni un proces împotriva actorului în legătură cu un incident despre care susţine că a avut loc în martie 2008.

Conform acesteia, actorul, care-l joacă pe fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson în mini-seria "American Crime Story", i-a pus mâna pe fund într-un club de noapte din Manhattan.

În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr. are o carieră cinematografică de peste trei decenii, devenind cunoscut odată cu rolul din filmul "Boyz n the Hood" (1991), înainte de a obţine câteva roluri secundare marcante în anii '90. Interpretarea unui jucător profesionist de fotbal american de culoare în filmul "Jerry Maguire" i-a adus un Oscar în 1997. 

Vezi și: Ceremoniile de acordare a Oscarurilor din 2021 şi 2022, decalate din cauza Jocurilor Olimpice şi a Super Bowl

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel