Inaugurare stadion Craiova. Ponta: Nu am fost invitat, Dragnea nu a putut să vină

Victor Ponta este dezamăgit că nu a fost invitat la inaugurarea stadionului din Craiova, la al cărui proiect de finanțare a contribuit alături de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu. 

Fostul premier a observat ineditul situației: el și-ar fi dorit să fie prezent la evenimentul de inaugurare, dar nu a fost invitat, în timp ce Liviu Dragnea a primit invitația, dar nu a putut fi prezent. 

"Ma bucur foarte tare ca Stadionul “Ion Oblemenco” a fost finalizat la doi ani si jumatate de la semnarea contractului / Craiova si oltenii meritau cu adevarat un stadion european si sunt convins ca pe noul stadion vor vedea din nou meciuri istorice de fotbal dar si alte tipuri de spectacole / felicitari autoritatilor locale si constructorilor.

Ps - regret ca nu am fost invitat la evenimentul de inaugurare unde as fi venit cu mare placere - am insa in colectia mea de amintiri bucatica din vechiul gazon si sunt mandru de asta / politica nu e ca fotbalul : eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel