“În puii mei!”, 25 februarie. Mihai Bendeac, show total - FOTO

"În puii mei!" revine la Antena 1 pe 25 februarie.

Așadar, show-ul "În puii mei!" revine la Antena 1 începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, când cele mai bizare scenarii și situațiile pline de ironie și umor duc comedia la cote maxime.

Printre personajele deja cunoscute care revin săptămâna aceasta pe micile ecrane se numără şi Alexandru Vişinescu, interpretat într-o manieră extraordinară de Mihai Bendeac. Ținta lui este de data aceasta nimeni altul decât solistul trupei Carla's Dreams, căruia vrea cu disperare să-i vadă chipul. "Demachiază-te! Demachiază-te, am zis!" - îi ordonă Vișinescu artistului, care refuză vehement.

Ce se întâmplã mai departe, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!", difuzat duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1.

(w670)

"În puii mei" este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet.

[citeste si]

Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel