În ce companii de stat se vor da prime de sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar angajații unor companii de stat abia așteaptă. Asta pentru că s-au găsit bani pentru prime.

Şi în 2012 există bugetari norocoşi care vor primi bani de Crăciun. Printre ei se numără cei peste 6.000 de angajaţi de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Aici, bugetul pentru Crăciun este de 1,5 milioane de lei, aşa că fiecare salariat va primi bonuri cadou de 250 de lei. Interesant este că în bugetul iniţial s-a cheltuit în mare parte, iar suma rezervată acum reprezintă o suplimentare, scrie rtv.net.

Şi angajaţii de la Complexul Energetic Oltenia vor avea mai mulţi bani de sărbători, respectiv o primă de 600 de lei. În septembrie, cei 8.800 de angajaţi din activitatea minieră au primit şi o primă de murături, în valoare de 725 de lei.

Salariaţii de la Conpet au în buget o sumă totală de 2,7 milioane de lei pentru prime de sărbători. Cum de Paşte au primit câte 700 de lei, în sacul lui Moş Crăciun au mai rămas tichete cadou de aceeaşi valoare şi pentru sărbătorile de iarnă.

Aceştia sunt însă bugetarii fericiţi, pentru că cele mai multe companii de stat nu au prevazute sume pentru cadouri de Craciun fiindcă au pierderi.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel