În cazul morții Mădălinei Manole, Parchetul a dat NUP

madalina manole
madalina manole

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a doua oară, a concluzionat că  Mădălina Manole s-a sinucis.  În consecinţă, s-a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de soţul cântăreţei, Petru Mircea şi faţă de Berta Slav, cea care i-a procurat Mădălinei Manole substanţa cu care aceasta s-a sinucis.

Procurorii au decis că Berta Slav nu a avut nici cea mai mică bănuială despre adevăratul motiv pentru care cântăreaţa i-a cerut să îi procure furadanul. Anchetatorii au mai ţinut cont şi de mesajul de adio pe care l-a lăsat cântăreaţa, după ce au verificat că nu a fost modificat.

 Conform cercetărilor, nici Petru Mircea şi nici mama acestuia nu au bănuit intenţiile Mădălinei şi nu au împins-o să facă acest gest.

 "În cauza privind decesul numitei Mircea Magdalena Anca cunoscută publicului drept Mădălina Manole, prin rezoluţia nr. 2675/P/2010 din data de 12.07.2012 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, s-a dispus:

 1. Neînceperea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prevăzute şi pedepsite de art. 174 din C.p., întrucât decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală.

 2. Neînceperea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de determinare sau înlesnire a sinuciderii prevăzute şi pedepsite de art. 179 din C.p. faţă de Slav Berta Adriana, întrucât nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii sub aspectul laturii subiective.

 3. Neînceperea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de determinare sau înlesnire a sinuciderii prevăzute şi pedepsite de art. 179 din C.p. faţă de Mircea Petru  şi Mircea Maria, întrucât fapta nu există.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel