IMPOZIT PE GOSPODĂRIE. Teodorovici: Este total fals

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că Ministerul de Finanțe nu ar fi renunțat la impozitul pe gospodărie și că în prezent ar pregăti ”detaliile tehnice” ale acestuia.


Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, neagă această informație.

"Fals și o să am și o discuție cu colegul meu din Senat, domnul Cîţu. Și dânsul este finanțist și trebuie să fim responsabili când declarăm astfel de lucruri. Este total fals. Nu se lucreză. Domnul Cîțu a făcut o declarație dincolo de limita legii, ca să punem așa.  S-a dovedit de fiecare dată că domnul Cîțu nu a fost pe subiect. Voi avea o discuție cu dânsul pentru a vedea exact care este scopul acestor declarații. Lupta politică trebuie dusă până la un punct.", a spus Teodorovici în direct la Antena 3.

Ce spunea Cîțu

”Este o bombă veritabilă. Ministerul Finanțelor Publice lucrează chiar în acest moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodărie. Nu au renunțat (PSD – n.red.) nici la asta”, scria acesta pe Facebook.

El pretindea că impozitul va include ”toate găinile, porcii, vacile, oile, câinii, pisicile, televizoarele etc. (scapă doar hamsterii ). În plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel