Impozit pe gospodărie. Predoiu: Motivul pentru care PSD întârzie proiectul

PNL
PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu susţine că social-democraţii tergiversează aplicarea impozitului pe gospodărie deoarece acesta presupune declararea patrimoniului. 

"Aştept cu nerăbdare aplicarea impozitului pe gospodărie, anunţat cu surle şi trâmbiţe de PSD. Liderii social-democraţi nu şi-au dat, probabil, seama, dar, tehnic, aplicarea impozitului pe gospodărie presupune şi declararea patrimoniului... Eu cred că acesta este motivul real al tergiversării măsurii şi a renunţării, în cele din urmă, la aplicarea ei. Primul pas a fost să spună că n-au destui experţi, la final vor găsi altă scuză şi nu o vor aplica. E greu cu declararea averilor la liderii PSD 'de stânga'!", a scris Predoiu, marţi, pe Facebook. 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat săptămâna trecută că Executivul nu intenţionează să renunţe la ideea aplicării impozitului pe gospodărie, dar a precizat că momentul şi modul în care va fi implementat sistemul vor fi decise în urma unei analize aflate în curs de derulare la Ministerul Finanţelor. 

"Este o analiză pe care domnul ministru al Finanţelor, dar şi alţii trebuie să o prezinte. În niciun caz să se renunţe. Urmare a acestei analize vom alege foarte bine momentul, să ştim foarte bine plusurile, minusurile, ce avem de făcut din momentul în care implementăm acest nou sistem", a afirmat Grindeanu, după ce a participat la o întâlnire de lucru cu ministrul de Finanţe şi conducerea ANAF, relatează Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel