EXCLUSIV  Împăratul cu șapcă - Regimul Băsescu și elitele sale. Radu Călin Cristea publică 1000 de pagini

Traian Basescu
Traian Basescu

În cât timp se poate strica o democrație? Președintelui Traian Băsescu i-au fost de ajuns câțiva ani: a pus pe butuci statul de drept și a asmuțit câinii răi ai justiției împotriva oricui se împotrivea proiectelor lui despotice.  

Traian Băsescu și cărturarii de la curtea sa au întors România într-un comunism coafat condus de un lider autoritar a cărui forță s-a întemeiat pe servicii secrete și o justiție personală. Radu Călin Cristea ridică vălul de pe un regim al tiraniei de catifea, servită de o intelectualitate depravată. Un pachebot uriaș a intrat în portul lui Băsescu. Peste o mie de pagini de napalm cad peste o democrație mincinoasă, dezgropând un sistem ocult de putere ale cărei ramificații continuă să intoxice societatea românească.  

Despre toate aceste lucruri veți afla mai multe de la Radu Călin Cristea care lansează "Împăratul cu șapcă - Regimul Băsescu și elitele sale". Sunt peste 1000 de pagini pe care vă invităm să le descoperiți.

Lansarea va avea loc joi, 23 noiembrie, ora 14:00, la Gaudeamus, la Standul Rao. La acest eveniment vor veni și Sorin Antohi, Carmen Mușat și Doru Bușcu.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel