EXCLUSIV  Imogen, Dragnea, drogurile, diareea și donațiile fără număr. ”Îmi vine să mă duc să tai lemne de la 07.00 la 07.00” / video

IMOGEN
IMOGEN

Imogen primește donații.

În vlogul de ieri, Imogen a descris, printre altele, cum a făcut diaree. "M-am piș#at pe c#r. Ce am avut la c#r... zici că mi s-a golit sufletul", a relatat Imogen, care apoi a povestit cum s-a șters bine până la usturat. 

"Uneori îmi vine să mă las de YouTube și să mă duc să tai lemne de la 07.00 la 07.00. Dacă voi credeți că treaba asta pe care o fac e ușoară... nu e ușor deloc, lucrez cu oamenii!", a spus Imogen.

(w670)

În ce hal a ajuns omenirea dacă YouTuberii au ajuns celebri făcând, practic, nimic. De exemplu, Bob Dylan a primit premiul Nobel pentru literatură. La 20 de ani, începea pentru el o mega carieră. Imogen a urlat m#ie Dragnea, a deschis o șampanie pentru a marca momentul când liderul PSD a ajuns la închisoare și aceasta este marea creație a lui Imogen. Membrii The Beatles au debutat cam pe la vârsta lui Imogen și rupeau sălile. Tot tineri erau și ei, doar că pare o prăpastie imensă între tinerii din anii 1970 și ceva și tinerii de astăzi.

Dar problema nu este la Imogen, ci nivelul puștilor care îl ascultă. Dacă s-ar apuca să filmeze lucruri serioase, probabil că armata de copii l-ar părăsi pentru altul care s-ar scobi în nas. Astăzi audiența o face diareea. Nicu Alifantis, pe vremea când avea aceeași vârstă cu Imogen, o făcea cu melodia Septembrie, își amintește jurnalistul Val Vâlcu. Bob Dylan rupea sălile cu Blowing In The Wind. Se transpuneau în versuri teme grele.

Concluzia este una singură: publicului care îl urmărește pe Imogen îi place diareea

Donații pentru Imogen

În altă ordine de idei, cum e să fii părinte, să-ți rupi cocoașa la muncă pe salariul minim pe economie și să afli că fiul tău face donații pentru YouTuberi? Imogen, pe numele său real Neagu Marius, unul dintre cel mai cunoscuți vloggeri din România, tânărul pentru care adolescenții se calcă în picioare să-l atingă, primește donații. De ce? Nu înțeleg exact mecanismul, dar cert este că micuți de 12-14 ani aruncă cu bani. S-au primit și 1200 euro, ce-i drept, nu de la puști, de la tineri ”în toată firea”. Cum este oare să fii părinte și să știi că al tău copil donează pentru un tânăr de 27 de ani, întreg, cu două mâini și două picioare, funcțional, bun de muncă?

Ideea e că cine vrea să-și audă numele în microfon pronunțat de Imogen bagă bani. De la 1 euro fără număr, limită nu există. Dar prost nu e cine cere, ci cine dă.

(w670)

Autodenunțul lui Imogen, celebrul vlogger numit "idolul copiilor" - video

Recent, vloggerul Imogen s-a "autodenunțat" și a spus cu ce se ocupa în anii adolescenței.

După ce mătușa i-a murit, iar problemele au intervenit în familie, Neagu Marius s-a apucat de droguri ajutat de anturajul în care ajunsese. Odată ce a început să se drogheze, părinții și-au pierdut încrederea în el. La un moment dat, situația scăpase de sub control: "îmi bătea inima foarte rău. M-am speriat foarte rău! Prietenii mei credeau că voi muri". A ajuns la urgențe sperând că medicii îl vor salva, lucru care s-a și întâmplat.

"Este cea mai mare greșeală a vieții mele. Mi-a trecut moartea prin fața ochilor. A fost cumplit. Am simțit că mor. (...) Mi s-a oferit o a doua șansă. Acum sunt mult mai atent și îmi apreciez mult mai mult părinții, îi văd ca pe niște prieteni. Văd viața cu alți ochi", a spus Imogen.

Vloggul în care Imogen își povește istoria personală a strâns peste 200.000 views pe Youtube.

n exclusivitate pentru DC News, Neagu Marius a povestit că primește mii de scrisori de la copii care îi cer ajutorul pentru că se simt singuri și abandonați de părinți.

"Am 2000 de scrisori de la copii. Îmi aduc dulciuri. Îmi lasă scrisori la ușă ca să nu mă trezească. Sunt foarte calculați și cu bun simț. Primesc multe mesaje și pe chat, mă întreabă cum să comunice cu o fată sau îmi spun că sunt bătuți la școală. Alții mă întreabă cu cine să rămână după ce părinții lor s-au despărțit. Uneori sunt foarte depășit de situație. Aș vrea să trag un semnal de alarmă pentru că sunt copii care au depresie și trebuie ajutați de părinți", a spus Imogen pentru DC News.

"La 17 ani am fost în spital din cauza drogurilor. Acum am decis să lupt împotriva lor cât traiesc", a mai zis Imogen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel