IMM INVEST, mii de aplicanţi. FNGCIMM, anunţ pentru firme

FNGCIMM anunţă că mii de firme s-au înscris deja în programul IMM Invest, în mai puţin de patru ore de la lansarea site-ului. 

"Programul IMM INVEST România, cel mai mare program dedicat IMM -urilor din ultimii 30 de ani, a fost lansat astăzi. Portalul www.imminvest.ro a fost deschis pentru aplicanţii IMM la ora 9.00, în dată de 28.04.2020.

Încă din primele minute de la deschiderea aplicației, un număr impresionant de IMM -uri au accesat programul, astfel la ora 9.30 peste 6200 de utilizatori erau înregistrați în diferite etape de înscriere în aplicație, iar peste 2600 de aplicanți.finalizaseră cu succes înscrierea.", a transmis FNGCIMM printr-un comunicat de presă. 

Probleme pentru unii utilizatori

"Aplicația funcționează în parametri optimi, însă dorim să le semnalăm solicitanților că există posibilitatea că, în unele cazuri, să apară o întârziere a răspunsurilor în completarea câmpurilor aplicației, cum ar fi confirmarea creării user-ului și a parolei, sau a transmiterii mesajului de confirmare a înscrierii. Din cauza unor configurări tehnice aferente domeniilor YAHOO şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicația IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu întârziere, dar îi asigurăm pe toți cei care se găsesc în această situație că aceste aspecte de ordin tehnic nu vor afecta înscrierea în program. Deasemenea, semnalăm posibilitatea că anumite mesaje să ajungă în SPAM sau Junk și îi rugăm pe utilizatori să verifice răspunsul primit și în aceste foldere. Precizăm că aplicația funcționează corespunzător și că este important să se acorde un timp rezonabil de răspuns. Nu este necesară retransmisia mail-ului în mod repetat.

Operatorii FNGCIMM au început deja să prelucreze primele solicitări, din cele peste 7400 înregistrate după doar două ore și jumătate de la deschiderea aplicației.

Reamintim IMM-urilor că este foarte important să completeze corect câmpurile aplicației, în vederea emiterii de către FNGCIMM a acordului de principiu și îi rugăm pe solicitanți să acorde o atenție sporită în momentul completării cererilor de înregistrare și a declarațiilor pe proprie răspundere.

Invităm potențialii beneficiari să consulte Ghidul de completare a cererii online, publicat pe site-ul FNGCIMM și pe pagină de Facebook a Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, înainte să demareze procedura de înscriere.

Pentru întrebări sau semnalarea eventualelor dificultăți întâmpinate în procesul de înscriere în aplicație, va rugăm să ne scrieți pe adresa de email [email protected] și, în cel mai scurt timp, colegii noștri va vor răspunde sau vor remedia problema pe care ați identificat-o.", a mai menţionat FNGCIMM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel