Îmbrânceli și acuze între soţia lui Mircea Toader şi fiul deputatului Florin Pâslaru

paslaru
paslaru

Soţia liderului PDL MirceaToader și fiul deputatului PSD Florin Pâslaru sunt protagoniștii unui incident petrecut pe holul Tribunalului  Galați. Domnica Toader și Alexandru Pâslaru se acuză reciproc de îmbrânceli, dar amândoi susțin că nu se cunoșteau înaintea incidentului sau că aveau idee despre cine este celălalt.

Domnica Toader, soţia deputatului Mircea Toader, a declarat pentru NewsIn că a fost bruscată de un bărbat care filma pe holul Curţii de Apel, despre care a aflat ulterior că este fiul deputatului PSD Florin Pâslaru.

„Am observat că un bărbat filma pe hol cu telefonul mobil - eram eu, doamna avocat Elenina Nicuţ şi mai multe persoane. Le-am spus jandarmilor să-l legitimeze, dar s-a opus şi a început să ne împingă pe toţi cei de acolo, apoi a fugit. Nu ştiu de ce a vrut să ne filmeze”, a explicat avocata Domnica Toader, precizând că doar ulterior a aflat că bărbatul respectiv este fiul deputatului PSD Florin Pâslaru și că a făcut o cerere către preşedintele Curţii de Apel Galaţi pentru păstrarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere.

La rândul său, Alexandru Pâslaru, fiul deputatului PSD Florin Pâslaru, a prezentat, joi pentru Antena 3, o altă variantă a ceea ce s-a întâmplat pe holul Tribunalului Galați.

"Am fost împreună cu avocatul la arhivă, moment în care o doamnă - pentru că eu personal nu o cunosc pe dna Toader - o doamnă blondă a venit la mine și a început să îmi ceară să îi arăt telefonul sub pretextul că aș fi fotografiat-o pe dânsa, eu pe dânsa am văzut-o în ziua respectivă pentru prima dată în viața mea. Moment în care avocatul mi-a spus să nu dau telefonul, că este un abuz, nu are niciun drept dânsa să-mi ceară telefonul personal să se uite în el. Încercând să plec ca să nu creez un scandal, dânsa m-a tras de haine, mi-a rupt sacoul, moment în care am tras un pic mai tare de umăr, m-am zmucit, s-a rupt sacoul, am plecat. Asta a fost tot. Ceea ce bănuiesc că poate să confirme și filmările din cadrul instituției, de pe holurile Tribunalului", a declarat Alexandru Pâslaru.

Întrebat de ce ar fi putut avea această reacție soția deputatului democrat-liberal Mircea Toader, Alexandru Pâslaru a afirmat că "probabil vor să îi strice imaginea prin aceste lucruri", deși nu cunoaște ca între tatăl său și democrat-liberalul PDL Mircea Toader să existe vreun conflict.

"Eu nu sunt implicat în politică, ca atare eu nu știu linia aceasta dacă există un conflict între tata și dânsul (Mircea Toader - n.red), dacă au fost conflicte, nu am nicio idee", a explicat Alexandru Pâslaru.

Mircea Toader a susținut, de asemenea la Antena 3, că din cele povestite de soția sa, "nu a existat nicio bruscare, nicio ruptură, nici bătaie, nici nimica din câte sunt acolo".

Întrebat care ar fi fost interesul unei asemenea declarații a lui Alexandru Pâslaru dar și ce motive ar fi putut avea acesta să susțină acele afirmații, Mircea Toader a răspuns: "Îl privește, dacă a făcut asemenea declarații, vă dați seama că poate suporta consecințe. Cum să-l bruscheze soția mea!? Mi se pare o aberație, o femeie să bruscheze un bărbat. Dar, pentru ce a fotografiat și a filmat trebuie să  spună el", a adăugat deputatul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel