Imagini senzaționale cu handbalistele noastre CÂNTÂND în fața fanilor din Japonia - VIDEO

Bucuria a fost de neoprit pentru componentele echipei naționale de handbal feminin a României după victoria senzațională în fața Ungariei, la CM de handbal din Japonia.

Nu numai pe teren s-au bucurat fetele noastre, ci și în vestiar, dar și la ieșirea din sala de sport. Zeci de fani le-au așteptat pe handbalistele noastre scandând ”România, România”, chiar dacă printre ei ei erau și localnici, îndrăgostiți probabil de țara noastră și de echipa de handbal fete.

Adunate în fața lor, jucătoarele României le-au cântat fanilor unul dintre cântecele ”de acasă” și pe care îl cântă mereu la antrenamente, după cum prezintă pagina de Facebook a Federației Române de handbal.

Îmi cere inima s-o mai spun o dată / E țara mea, jur că-i minunată” au cântat din toată inima fetele noastre piesa celor de la Voltaj.

VIDEO 1

Cu câteva zile înainte, în mesajul transmis de naționala de handbal feminin cu ocazia Zilei Naționale a României, cei de la FRH au postat pe pagina de Facebook: 

La mulți ani, România! Două melodii nu lipsesc de la antrenamentele și meciurile fetelor noastre: Voltaj - Din toată inima & K1 - Pentru România!”, mesaj însoțit de un clip care ne arată că aceste cântece sunt extrem de iubite de handbaliste. 1 Decembrie 2019 a fost și ziua în care echipa noastră a învins naționala Senegalului cu 29 la 24.

VIDEO 2

România a câştigat incredibil cu Ungaria, scor 28-27, vineri, 6 Decembrie, cu golul victoriei marcat în ultimele secunde, din şapte metri, de Cristina Neagu. Naţionala noastră s-a calificat astfel în grupa principala a Campionatului Mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel