Imagini dramatice pe o autostradă din Italia. Un șofer român imploră să fie salvat

Eduard Pascu / 29 Martie 2019 / 21:25

Un șofer de camion, român, care a fost implicat într-un accident pe o autostradă din Italia a rămas captiv între fiarele contorsionate ale autovehiculului, conform radiogold.it.

Un şofer profesionist român a fost strivit în cabină, a ieşit cu capul şi o mână prin parbriz şi a fost surprins la câteva clipe după accidentul din Italia cum plânge şi se roagă: "Scoateţi-mă, scoateţi-mă!". Imaginile sunt absolut dramatice şi au fost filmate la scurtă vreme după ce camionul condus de român a intrat în plin în semiremorca camionului care circula în fața sa. Accidentul a avut loc joi de dimineaţă, în jurul orei 9.30, pe A21, în direcţia Torino, între staţiile de taxare Alessandria Est şi Vest. Pe imaginile transmise de Observator TV se aude cum şoferul plânge şi se roagă să fie scos din cabină, în vreme ce un bărbat, unul dintre primii ajunşi la locul accidentului, încearcă să îl liniştească.

Şoferul român în vârstă de 53 de ani a fost scos cu dificultate dintre fiarele cabinei de pompieri, fiind transportat în stare gravă la spital. Conform radiogold.it, starea românului e una critică la mai bine de 24 de ore de la producerea accidentului.

Vezi și: Italia. Copilul român rămas SINGUR pe lume IMPRESIONEAZĂ o țară întreagă