Ilie Năstase, replică la scandal: BBC a dat știrea cum a vrut. Eu fac mereu glume

ilie nastase dece
ilie nastase dece

Ilie Năstase consideră că nu a făcut nicio afirmație jignitoare și declară că BBC a dat știrea cum a vrut.

Fostul campion mondial și campionul de Grand Slam Ilie Năstase a explicat într-o intervenție telefonică la Antena 3, după fost auzit făcând un comentariu urât despre copilul nenăscut al Serenei Williams, că era vorba despre o glumă. Fire mucalită, Ilie Năstase a spus că se așteaptă la zece ani de pușcărie după acest comentariu.

„Ce-am eu Serena Williams, doamnă?”, a replicat Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de ce a făcut comentarii la adresa tenismenei, adăugând că o cunoaște foarte bine pe Serena Williams. „Asta e, am jignit, am omorât pe cineva și... ce să-mi facă Federația Internațională de Tenis? Am 70 de ani, să-mi ia caii de la bicicletă? Ei să se sesizeze că aici, la meciul ăsta, toți producătorii și toți supervisorii sunt din Anglia”, a mai spus fostul campion.

[citeste si]

În timp ce Simona Halep răspundea la o întrebare în limba engleză despre sarcina lui Williams, vineri la Constanța, fostul campion în vârstă de 70 de ani s-a adresat unuia dintre ceilalți membri ai echipei sale și spunând în limba română: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”, scrie BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel