Ilie Năstase, noi acuze: ”A fost foarte violent. M-a insultat”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Deși a obținut micșorarea sancțiunilor, problemele continuă pentru Ilie Năstase. 

Ilie Năstase a obţinut o micşorare a sancţiunilor primite din partea ITF după scandalul de anul trecut de la Mamaia, din timpul meciului România - Marea Britanie din Fed Cup, dar acuzaţii continuă să curgă în direcţia primului lider mondial din istoria sportului alb.

Dominique Monami a povestit în Le Soir un episod când Nasty a avut n comportament neadecvat pe timpul competiţiei.

În februarie 2017, România a întâlnit reprezentativa Belgiei în Fed Cup (1-3), iar căpitanul nejucător de atunci al Belgiei l-a acuzat pe Ilie Năstase de un comportament neadecvat. Năstase a recidivat în aprilie 2017, la confruntarea dintre România şi Marea Britanie, iar acum Monami şi-a făcut curaj să povestească ce s-a întâmplat.

[citeste si]

"Ilie Năstase m-a insultat. Mi-a spus în franceză: 'Eşti o c***a mare, habar nu ai tenis!'. A fost foarte violent, mai ales că oficialii de la ITF nu au reacţionat! Asta e. N-am plâns, până la urmă l-am ignorat şi am acumulat mai multă energie pentru a câştiga", a spus Dominique Monami, într-un interviu pentru Le Soir, informează Prosport.

După ultima decizie a instanţei, Ilie Năstase va putea primi acreditări, începând cu 23 aprilie 2018, la competiţii organizate de ITF (FED Cup, Cupa Davis, Grand Slam-uri), adică 8 luni mai repede decât pedeapsa iniţială. De asemenea, va putea exercita calităţi oficiale în competiţiile ITF din 23 aprilie 2020, tot cu 8 luni mai repede decât decisese comisia ITF, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel