Ilie Mitea, fostul prefect al Sibiului, mort într-un accident pe DN7

Ilie Mitea, fostul prefect al Sibiului, a murit, joi seara, în jurul orelor 21,45, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens pentru a depăşi un TIR, în judeţul Vâlcea. 

În total, în accident au murit două persoane, iar trei au fost rănite. Cea de-a doua victimă care și-a pierdut viața în accident este Ioan Romițan, patronul de la Naf Naf.

Ilie Mitea se afla într-un autoturism FORD, ca și pasager. Șoferul unui Volskwagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea – Pitești, a vrut să depășească un tir, moment în care a intrat în coliziune frontală cu Ford-ul în care se afla fostul prefect al Sibiului și care circula din sens opus. În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto și a lui Ilie Mitea din autoturismul Ford precum și rănirea altor trei persoane.

Ilie Mitea a fost prefect al judeţului Sibiu în perioada decembrie 2007- februarie 2009, iar în perioada iunie 2012- februarie 2013 a fost prefect al judeţului Neamţ. După 2013, Mitea a condus Agenţia Domeniilor Statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel