Ileana Ștefan preia funcția de Chief Human Resources Officer în cadrul Grupului GRAMPET

GRAMPET
GRAMPET

Grupul GRAMPET își consolidează echipa executivă prin recrutarea doamnei Ileana Ștefan în rolul de Chief Human Resources Officer (CHRO), cu responsabilități de coordonare la nivelul întregului grup prezent în acest moment în 10 țări europene.

„Începem anul cu această recrutare importantă, aducând în echipa de management încă un profesionist cu experienţă în organizații multinaționale şi piețe dintre cele mai avansate", spune Gruia Stoica, Președintele Grupului GRAMPET. „Ileana vine cu peste 18 de ani de activitate internațională atât în Europa, cât și în Statele Unite, în domeniul de HR și Legal, având experiență în gestionarea de echipe mari, multijurisdicţionale, dar şi în proiecte de fuziuni sau start-up. Cultura noastră organizațională a evoluat mult în ultimii 20 de ani și ne aflăm astăzi într-un moment cheie, cu aproape 6.400 de angajați în zece țări europene și în mijlocul unui proces continuu de expansiune și integrare. Am încredere că Ileana va inspira și va ajuta echipa GRAMPET să crească, amplificând punctele forte și potențialul fiecărui angajat, și provocând - acolo unde se impune - procesul de schimbare și reinventare".


În cei 18 ani de Executive HR & Legal în companii multinaționale de renume, Ileana Ştefan a gestionat proiecte de change management, dezvoltare, employer brand, new way of working, onboarding, fuziuni și start-up, optimizare şi reorganizare de procese și structuri, implementare de sisteme și controale interne, buget şi planificare, organizare de evenimente.


În calitate de Executive Human Resources Director a avut sub coordonare directă departamente precum Talent Acquisition, Talent Management, Payroll & Administration sau Legal, fiind implicată în proiecte de people management, coaching, dezvoltare de proceduri & politici și reorganizare în industrii precum retail, logistică, FMCG şi tehnologie.


În ultimii trei ani a făcut parte din echipa de start-up în Statele Unite a unuia dintre cei mai renumiți retaileri la nivel global. De asemenea, a coordonat un proiect de reorganizare și aliniere a unei companii din domeniul tehnologic în Germania.


„Sunt încântată să fiu primită în familia GRAMPET și mă alătur acestei echipe puternice cu dorința de a aduce o perspectivă nouă și de a folosi în beneficiul grupului cunoştinţele şi experienţa dobândită în ultimii ani, astfel încât să ne atingem obiectivele stabilite. Este o mândrie să mă alătur echipei care a construit prima multinațională cu capital românesc și să o susțin prin cunoștințele mele pe parcursul etapelor care vor urma în expansiunea sa internațională", spune Ileana Ştefan.


Din rolul său de CHRO, ea va coordona activitățile de Resurse Umane, Organizare şi Optimizare Procese și Structuri la nivelul Grupului GRAMPET, cu ajutorul unei echipe formate din peste 60 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel