Ilan Laufer (PSL) anunță o PREMIERĂ în politică

Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook

Platforma Social Liberală devine primul partid în care toți membrii organizației de la tineret sunt născuți după căderea comunismului, a anunțat, vineri, Ilan Laufer. 

Ilan Laufer și Alex Coita au lansat Platforma Social Liberală (PSL), dar şi proiectul de ţară „România 10 în 10", cu zece măsuri ce vor fi luate în următorii zece ani pentru ca România să ajungă în primele zece economii europene. Vineri, 31 ianuarie, Ilan Laufer a făcut un nou anunț important legat de PSL.

„Valorile se cresc în timp și din timp. În spirit meritocratic, politica de resurse umane a Platformei Social Liberale oferă tinerilor mediul și oportunitățile necesare unei ascensiuni conform abilităților si potențialului lor. Spre deosebire de alte partide, unde limita de vârstă pentru tineret este de 35 de ani, organizația de tineret a PSL este deschisă doar celor de sub 25 de ani, aceasta putând fi prelungită până la 27 de ani în cazul coordonatorilor. PSL devine astfel primul partid în care toți membrii organizației de la tineret sunt născuți după căderea comunismului”, se precizează pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

Cine sunt Andrada Bochiș și Augustin Maftei

Doi astfel de tineri sunt Andrada Bochiș, 24 de ani, și Augustin Maftei, 22 de ani, co-președinții Tineretului Social Liberal, care, în pofida vârstei, au demonstrat „înțelepciune, potențial și responsabilitatea necesară asumării calității de lider”.

Andrada Bochiș a început activitatea practică în relații internaționale și studii europene în timp ce era la Universitatea București și la SNSPA, unde urmează, în prezent, un masterat. Are experiență în diplomație la Ministerul Afacerilor Externe în cadrul Președinției României la UE, prin intermediul unui program de stagiu foarte selectiv.

De asemenea, a lucrat ca voluntar în Programul Național de Dezvoltare Rurală, în județul Timiș, la proiecte pentru modernizarea căminelor culturale, patrimoniului cultural și pentru modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere. A participat la programul simPRO de la Palatul Parlamentului, dorind să simuleze activitatea parlamentară înainte să fie aleasă oficial, pentru a-și antrena abilitățile din această zonă, precizează PSL. 

Augustin Maftei combină spiritul și inițiativa antreprenorială de dreapta cu implicarea socială și grija pentru comunitate și echipă de stânga. Are licență în economie de la Universitatea Iași, unde urmează și un masterat în drept. A câștigat locul 1 in concursul national "Micul Antreprenor" in 2014. Are deja experienta politica si de leadership. A fondat Liga Elevilor Social Democrați în Vaslui și a fost vicepreședinte TSD în Huși. În prezent oferă consultanță, în cadrul unei firme din Iași, pe teme de management, proiecte europene și înființare de societăți pentru antreprenorii români, potrivit PSL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel