Ilan Laufer, în echipa Vioricăi Dăncilă. Mesaj oficial

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a transmis un mesaj pe rețelele sociale după ce s-a alăturat echipei prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Ilan Laufer afirmă că se simte "onorat şi mândru" de calitatea de consilier onorific ce i-a fost acordată de premierul Viorica Dăncilă şi adaugă că-şi va folosi toată experienţa acumulată în funcţiile publice deţinute anterior pentru a fi alături de echipa guvernamentală.

"Mă simt onorat şi mândru să mă alătur, în calitate de consilier onorific neremunerat, echipei condusă de premierul Viorica Dăncilă. Îmi voi folosi toată experienţa acumulată, atât în funcţia de secretar de stat cât şi în demnitatea de ministru, pentru a fi alături de echipa guvernamentală, mai ales în contextul actual al preluării de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului UE. Mulţumesc doamnei prim ministru, PSD, organizaţiei judeţene Neamţ a PSD, tuturor celor care m-au susţinut în proiectele în care am fost implicat şi mi-au acordat încrederea lor", a scris Ilan Laufer, luni, pe pagina sa de Facebook.

Harry-Illan Laufer a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, funcţie neremunerată, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată luni în Monitorul Oficial.

Vezi și: Ilan Laufer, refuzat de Iohannis, dar numit într-o funcție importantă în Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel