Urmărește emisiunea live


Ilan Laufer, acuzații de antisemitism. Gușă: Este un joc la distanță

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă, consultant politic, a comentat refuzul lui Klaus Iohannis de a îl numi în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale pe Ilan Laufer și declarația de ultimă oră făcută de cel care a fost propus de PSD pentru conducerea Ministerului Dezvoltării.

Cozmin Gușă consideră că de fapt tot acest lucru este un joc la distanță între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, care vor să ducă o luptă pentru președinție în anul 2019.

Nu se amestecă luptele politice cu astfel de mize care pun România într-o poziție foarte proastă. Aici este o luptă ciudată internă în interiorul PSD. Klaus Iohannis face și el balet într-un fel în care îl avantajează pe Dragnea pentru că Dragnea pare ca un învingător al acestor zile. Nu cred că va acumula capital politic domnul Iohannis din refuzul celor doi miniștri într-un fel fără argumente. Erau persoane mult mai slabe care nu meritau să fie numiți și să nu depună jurământul. Rămâne o atitudine de lup alfa a lui Dragnea care a aliniat tot partidul și care prin jocul dosarelor a scăpat de un contracandidat la prezidențiale, pe nume Călin Popescu-Tăriceanu, lucru care l-a ușurat și pe Iohannis. 

Practic, după părerea mea este un joc în doi la distanță între Dragnea și Iohannis, care ocupă scena politică în speranța deșartă că vor putea să ducă o luptă pentru președinție în 2019. Ce e rău este că se amestecă țara și mizele naționale, antisemitism, holocaust, vânzare de evrei într-o luptă care nu este decât o luptă falsă care să avantajeze doi lideri aflați în scădere de popularitate maximală cum se află Iohannis și Dragnea., a afirmat Cozmin Gușă, printr-o intervenție telefonică, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel