Iker Casillas nu renunță, însă este la mâna medicilor

Portarul spaniol Iker Casillas a fost prezent luni la centrul de antrenamente al echipei sale de club, FC Porto.

Iker Casillas s-a întâlnit cu coechipierii săi care se pregătesc pentru sezonul competiţional 2019-2020, la două luni după ce a suferit un atac de cord care i-a pus sub semnul întrebării continuarea carierei.

Înapoi la muncă. Prima zi', a scris pe contul său de Twitter portarul în vârstă de 38 de ani. Pentru moment, Iker nu se antrenează, medicii îi vor spune dacă va trebui să mai aştepte o lună, două sau trei. Vom vedea, a declarat agentul său, Carlo Cutropia, citat de cotidianul sportiv Porto O Jogo.

Soția, operată de cancer

Fostul portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei a fost internat, apoi operat de urgenţă pe 1 mai, după ce a suferit un infarct la antrenament. El a părăsit spitalul după cinci zile, recunoscând că viitorul său ca jucător profesionist este foarte incert. Situaţia lui Iker s-a complicat mai mult după ce soţia sa, Sara Carbonero, a anunţat pe 21 mai că a fost operată de o tumoare malignă la ovare şi că va urma un tratament în următoarele luni.

Sosit în 2015 la Porto, Casillas şi-a prelungit în martie contractul până în 2020, cu opţiune de a rămâne încă un sezon, iar preşedintele clubului, Pinto da Costa îi spusese că vrea să-l păstreze până când va împlini 40 de ani. El este o figură a sportului spaniol după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită cu La Roja între 2008 şi 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel