IKEA retrage un produs și returnează banii cumpărătorilor

IKEA
IKEA

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare IKEA, care are un magazin în zona comercială Băneasa din Bucureşti, anunţă că retrage șezlongul MYSINGSÖ

IKEA le recomandă clienților care au cumpărat un șezlong MYSINGSÖ înainte de februarie 2017 să îl aducă la magazinul IKEA din București, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pentru produs sau își vor putea înlocui produsul.

După spălarea materialului textil, există posibilitatea ca șezlongul să fie reasamblat incorect și acest lucru să conducă la riscul de cădere sau de prindere a degetelor. IKEA a primit cinci sesizări legate de accidentări în care șezlongul MYSINGSÖ s-a prăbușit în timpul folosirii, din cauza reasamblării incorecte. Toate cele cinci cazuri au dus la rănirea degetelor și au necesitat îngrijiri medicale. Plângerile au fost raportate în Finlanda, Germania, SUA, Danemarca și Australia, se precizează în comunicatul IKEA.

Versiunea îmbunătățită a șezlongului MYSINGSO va fi disponibilă în magazinele IKEA începând din februarie 2017. 

Numărul șezlongurilor MYSINGSÖ care s-au vândut în magazinele IKEA din lume este de aproximativ 600.000 de bucăţi. Magazinul IKEA din Bucureşti a vândut 2.418 de bucăți fără a primi nicio sesizare de acest gen cu privire la acest produs.

IKEA își cere scuze pentru inconveniențele create de rechemarea acestui produs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel