EXCLUSIV  IKEA. Primăria Sectorului 1, în proces cu Jandarmeria. Tudorache: ”Are interese în zonă”

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a discutat proiectul ansamblului IKEA, care este blocat de către Jandarmerie.


Întrebat cum stau cu PUZ-ul, acesta a răspuns: ”Ei și-au făcut PUZ-ul, cei care doresc să construiască acel ansamblu rezidențial. Da, pot să construiască dacă își fac PUZ-ul. Noi am avut atacat tot PUZ-ul din zona respectivă, dar dacă cineva dorește să își construiască ceva, își face el PUZ-ul, individual, ca să nu mai stea după procedura asta greoaie. (...) Suntem în proces (n.r. cu Jandarmeria). În momentul de față PUZ-ul din zonă este suspendat. (...) Jandarmeria are interese în zonă.”.

”Nu este o decizie politică, este decizia instanței, pe care noi trebuie să o respectăm. Ne judecăm.”, a mai spus primarul PSD.

Acesta a discutat și despre interesele pe care le ar avea Jandarmeria în zonă.

”Primăria Sectorului 1 a făcut un PUZ, exact în spatele pădurii, până în șoseaua de Centură, șmecherii, ca să zic așa, din Jandarmeria la acel moment, asta este o discuție de acum 2-3 ani, ce au zis: 'domne, hai să punem și noi mâna pe un teren din spatele poligonului, să spunem că este zona de protecție a poligonului'. Au atacat PUZ-ul, bănuiesc că aveau interese vizavi de acele terenuri, că este o zonă foarte bună a Sectorului 1. Eu când am ajuns am vorbit cu șefii de la acea dată ai Jandarmeriei și am întrebat: 'domne, care e interesul dumneavoastră?', au zis: 'interesul nostru este să primim acei bani, era vorba de 8 milioane de euro, să-și modernizeze poligonul, după care ei nu ar mai avea nevoie de terenul de protecție din spate. Guvernul a început să aloce acei bani și cei de la Jandarmerie ne-au promis că se retrag din proces. Au spus că se retrag, dar văd că nu s-a întâmplat nimic.”, a mai afirmat Tudorache.

VEZI răspunsul complet:

[citeste si]

VEZI interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel