Igor Dodon, accident. Chirieac: Coincidență stranie. Noua ordine

Igor Dodon
Igor Dodon

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat ultimul eveniment în care a fost implicat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care a fost victima unui accident auto. Analistul politic a lansat ipoteza unei "coincidențe stranii".

"Ce mi se pare interesnt, o coincidenţă stranie, este că, în 24 de ore, premierul Abhaziei a fost ucis într-un accident de automobil. Astăzi, președintele Republicii Moldova, şi el prorus, trece printr-un accident de automobil care putea avea consecinţe grave. Înţeleg că un camion de mare tonaj a trecut pe contrasens şi a lovit coloana oficială.

La 24 de ore, avem doi lideri de state din fostul spaţiu sovietic, amândoi proruși: unul este ucis şi celălalt rănit, trece pe lângă moarte într-un alt accident. Nu ştiu ce se întâmplă. O avea legătură cu noua ordine din Europa Centrală şi de Est? Eu tot urmăresc consecinţele, după 11 august, după nuntă aceea faimoasă între guvernul austriac al lui Sebastian Kurz şi participarea directă a lui Vladimir Putin. Poate e o simplă codincidență, doar că e stranie.

Toată zona aceasta din fostul spațiu sovietic... Nu este o surpriză pentru nimeni că Rusia îşi menţine influența. O văd şi cu trimiterile acestea către Viena, Austria şi a zonele de energie... Toate mişcările acestea anarhiste din Europa Centrală şi de Est, unde se înscrie şi România, şi aceste accidente de automobil... Dacă mâine aflăm că şi preşedintele Ucrainiei a avut un accident, va fi tot mai greu să credem că s-a întâmplat în urma unei coincidenţe", spune Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel